Wie zijn we...

De harmonie werd gesticht in 1839 en is daarmee één van de oudste verenigingen van het land. De titel ‘Koninklijke’ kregen we in 1952 en in het jaar 1988 werd de ‘Koninklijke Harmonie St-Cecilia Oedelem’ een VZW.

Momenteel bestaat de harmonie uit meer dan 50 spelende leden.

Het doel van de maatschappij was en is nog steeds om met verschillende muzikanten samen te musiceren. Op die manier wordt er een stuk cultuur naar de mensen gebracht. Door de jaren heen is ook de kwaliteit voortdurend geëvolueerd van zowel de muzikanten als het muziekaanbod. Dit muziekaanbod brengen we jaarlijks in een 10-tal optredens naar buiten. Enkele hiervan zijn bv. ons sponsorconcert, het zomerconcert op de markt, enkele misvieringen en natuurlijk onze novemberconcerten. Het harde werken tijdens de wekelijkse repetities wordt op deze uitvoeringen dubbel en dik beloond door de appreciatie van het publiek.

Onze dirigent   -   Onze muzikanten   -   Ons bestuur   -   Geschiedenis   -  Discografie