Wenst u ons financieel te steunen? Word sponsor of erelid !

Om al onze activiteiten te kunnen organiseren heeft de harmonie uiteraard ook middelen nodig. Er wordt elk jaar heel wat geld besteed aan partituren, uniformen, instrumenten,...

Het hoeft dus niet gezegd, dat we uw financiële steun nog meer dan andere jaren goed kunnen gebruiken!

Wenst u ons te steunen, dan wordt u mits een bijdrage van € 10 euro erelid van onze harmonie. Vanaf een bijdrage van € 40 wordt u officiële sponsor.

Als sponsor krijgt u in ruil voor uw bijdrage:

• Naamvermelding in ons jaarboekje (publicatie rond oktober)
  • Naamvermelding op onze website gedurende het hele werkjaar
  • Gratis kaarten voor ons sponsorconcert (voorjaar) en Ceciliaconcerten (najaar) (aantal afh. van uw bijdrage)
  • Een fiscaal attest dat u kan gebruiken voor uw belastingsaangifte.

Interesse om te sponsoren?

Neem contact op via , of spreek een bestuurslid aan op één van onze concerten.

Zo kunnen we u uitgebreid de verschillende mogelijkheden en voordelen toelichten.

Als erelid krijgt u in ruil voor uw bijdrage:

• Naamvermelding in ons jaarboekje

U kunt ons eenvoudig steunen als erelid door een storting van € 10 op ons rekeningnummer:

BE39 1030 1374 9719  (VZW Kon. Harmonie St-Cecilia Oedelem)

Wenst u zelf een concert of optreden van de harmonie te organiseren?

De harmonie kan ook geboekt worden voor het opluisteren van evenementen of vieringen.  Aarzel niet om ons te contacteren...

Ons contacteren

Koninklijke Harmonie Sint-Cecilia Oedelem
gsm: 0477/792766 (Inge De Busscher)