Ledenpagina's

Bovenstaande knop brengt je naar Nieuwe interne ledenpagina's.

Log in met je google-account en wachtwoord van je google-account.

Van veel muzikanten kennen we al (een) google-account, waarmee je al kan inloggen. Probeer dus zeker eens in te loggen met je e-mailadres en paswoord van Google (dat je bv ook gebruikt om in te loggen op je Android-telefoon; Gmail; Chrome-browser; Google-Drive; Youtube of andere Google-producten).

Heb je een (ander) google-account maar kan je nog niet inloggen, stuur dan eenvoudig even het betreffende e-mailadres door naar webmaster@harmonie-oedelem.be. Je krijgt zo snel mogelijk bericht eens dit account toegang kreeg tot de nieuwe interne pagina's.

Wie geen google-account heeft en er ook geen wenst, kan nog steeds de "oude" interne pagina's raadplegen met zijn/haar eigen wachtwoord.

Wens je meer uitleg, aarzel dan niet om Sofie aan te spreken. Maak zeker gรฉรฉn nieuwe google-account aan enkel voor deze pagina's, maar spreek Sofie even aan als je een nieuw account overweegt.

Kan je met je google-account inloggen, maar heb je er bezwaar tegen om deze hiervoor te gebruiken, dan kan je aan Sofie vragen (of webmaster@harmonie-oedelem.be) om de toegang via dit account terug te verwijderen.

Klik op bovenstaande knop om door te gaan naar de oude interne ledenpagina's

Log in met je e-mailadres en je eigen 'oude' paswoord van de interne website.

Zorg ervoor dat je dit paswoord voor geen enkele andere website gebruikt !