Ceciliaconcerten Odolhem

15 & 16 november 2019

Kon. Harmonie St-Cecilia Oedelem presenteert

op vr 15 en za 16 nov 2019, om 20u

in OC De Kleine Beer (Marichalstr 5, Beernem)

"Odolhem" ... 180 jaar Koninklijke Harmonie Sint-Cecilia Oedelem...

Componist Frederik Neyrinck heeft ter gelegenheid van ons 180-jarig bestaan het werk "Odolhem" gecomponeerd, geรฏnspireerd door de rijke geschiedenis van onze harmonie. De titel verwijst naar de benaming van het dorp Odolhem (het huidige Oedelem), dat reeds werd teruggevonden in oude geschriften in het jaar 1140.

We willen hierbij ook uitdrukkelijk Vera en Rik Beuselinck bedanken, om deze compositie mogelijk te maken.

We brengen tijdens dit concert daarnaast ook een gevarieerd programma van andere harmoniecomposities.

Deuren concertzaal gaan open om 19u30. Vooraf kunnen al drankbonnetjes worden aangekocht of een drankje genuttigd in de foyer.

Start concert om 20u.

Elke luisteraar krijgt na het concert een hapje aangeboden. Drankjes verkrijgbaar in de foyer.

Tickets:

• โ‚ฌ 12 (volwassenen)
  • โ‚ฌ 8 (voltijdse studenten op vertoon van studentenkaart)
  • gratis (jongeren -12 jaar)
  • Plaatsen zijn genummerd

Reserveren: