Trooper

Trooper is een digitaal platform waarmee consumenten geld kunnen inzamelen voor hun favoriete vereniging tijdens online shoppen. Per aankoop schenken de aangesloten onlineshops gemiddeld ongeveer 5 % van het aankoopbedrag aan de vereniging, zonder dat jijzelf รฉรฉn cent mรฉรฉr betaalt voor je aankopen.

Naast allerlei webshops als Collishop, Collect&Go, Coolblue, Booking.com, JBC, AS Adventure,... kan u via Trooper reisjes boeken bij Center Parcs of Roompot e.d., maar ook tickets kopen voor dierentuinen of pretparken als Plopsaland, Walibi en Boudewijn Sea Park,...

Mocht je dus een online-aankoop overwegen, neem dan zeker eerst een kijkje op Trooper als je gekozen webshop aangesloten is. In dat geval kan je zonder enige moeite noch kost een vrijblijvend centje aan de harmonie schenken! Je kan je e-mailadres achterlaten zodat de harmonie haar 'schenkers' kent, maar dit is niet noodzakelijk. Blijf je liever anoniem, laat dit invulvak dan eenvoudig blanco.

Meer uitleg over de werking van Trooper vindt u hier.

Wie surft met Google Chrome of Mozilla Firefox kan ook een handige plugin installeren die u waarschuwt telkens u op een webpagina komt met een Trooper-voordeel. De plugin kan u hier downloaden.

Een greep uit het aanbod webshops op Trooper: